Rene Stallinga

Achtergrond

Studie: Pabo, leer- en gedragsproblematiek, intern- en ambulant begeleider, directeur REC, licentie Human Dynamics (organisatieontwikkeling, cultuur- en verandermanagement) TMA (assessments en talentontwikkeling).
Werk: docent, manager, directeur, bestuursadviseur, ondernemer, consultant. Oprichter Intersym (2003).

Het verschil dat ik wil maken

Het verbeteren, ontwikkelen en innoveren van meerdere onderwijsfilosofieën en -concepten, opleidingen en (les)methoden in het onderwijs en de kinderopvang loopt als een rode draad door mijn loopbaan. Door mijn kennis en ervaring van het speciaal onderwijs word ik regelmatig gevraagd voor opdrachten en projecten met een speciale onderwijszorg. Ook voor de sectoren kinderopvang, zorg en overheid ben ik werkzaam. Daar waar mogelijk of wenselijk leg ik de verbinding. Ik lever graag een bijdrage aan een passend aanbod voor het ontwikkelen, onderwijzen, opleiden van grote, kleine, jonge en belegen mensen in welzijn en werk.

In mijn werk vind ik het belangrijk om te begrijpen hoe en of de organisatiecultuur en het leiderschap is verbonden met de ontwikkelingsfase van de organisatie en de opdracht die men zicht stelt. Een interessant en soms complexe dynamiek. Ik ga hierbij analytisch te werk, wil begrijpen en innoveren en denk graag buitende gebaande paden. Ik ben een resultaatgerichte en gestructureerde denker met aandacht voor de mens. Het verschil dat ik wil maken verbindt, versterkt en ontwikkelt mens en organisatie.

Als ik later groot ben….

. . . . wil ik de beste opa van de hele wereld zijn!

Wat is mijn verborgen talent?

Ik speel trombone in New-Orleans jazzbands. We treden op in Europa en de bakermat van de jazz New Orleans. Eigenlijk is muziek maken hetzelfde als ons werk en vakgebied. De rol van het instrument en de muzikant vraagt om een voortdurende interactie met de andere muzikanten in de band om tot mooie muziek te komen.

Waar kun je me wakker voor maken?

Ik ben een wijnliefhebber en hou van goed eten, dat ik ook graag zelf maak.

Thema’s waar ik mee kan helpen

Deze website maakt gebruik van cookies om de ervaring voor u te verbeteren.